Faller

Med ett halvslutet öga i statistiken finner jag till min stora förvåning att allt fler folk verkar hitta hit, längs ner i de mörka katakomberna av bloggvärldens källare - vår högst artistiska blogg.

Fittkartellen är officiellt smickrad.

Det är min stora förhoppning att dessa läsare är av den skarpare karaktären, så att dessa bokstäver, ord och brutala aforismer inte landar hand på käft i huvudet på läsaren. Men, som sig alltid faller naturligt i den här jävla världen, är det antagligen en hög analyslösa fittor som hittat hit. Never the less, all publicitet är bra publicitet i tider och omständigheter som dessa. Därför langar vi vår fetaste respekt och alla största underbettflin mot vår nya publikgeneration: ni är speciella, varenda en av er. (Antagligen på det dåliga bidragstagande sättet.)

Imorgon dundrar ännu en vecka av kroppvätskeproduktion igång, och vi ser fram emot att sjunka längre ner i den här fina djuphavsgraven vi kallar livet. Orkar inte ens kommentera det som det ser ut nu. Orkar inte prestera, helt enkelt. Sånt man tvingas leva med, precis som med all annan klåda här i livet.

Hur som helst - du är ful och dum i huvet, bara så du vet.


Dra åt helvete,
MadrassPiraten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0